En liten cocktail.

En liten bildserie på min badkombination jag använde häromdagen. Tänkte visa upp bilder från Never Mind the Ballistics, iom att jag gjorde Over and Over tidigare. Då kan ni se likheten, hehehe.
 
För bubblor använde jag;
 
* Rose Jam Shower Gel
och
* Peeping Santa bubbelbit
 
ÄLSKAR rött badvatten så jag är lite besatt av dessa produkter, heheehhe. Synd bara att det är jul exclusives. Däremot såg jag faktiskt att en butik i Göteborg hade lite julgrejer kvar, så rekommenderar att ni droppar förbi om ni är nyfikna på att pröva! 
 
Bilder på badbomben kommer senare! ♥
 

Over and Over by Lush.

Detta är Over and Over badbomb från Lush's Alla Hjärtans Dag kollektion (finns i butiker och på hemsidan nu!). 
 
Over and Over dök först upp i Lush's showcase i september 2016. Då fanns den endast tillgänglig att köpa för dem som var på eventet; men nu bestämde dem sig alltså att låta oss andra ta del av denna lelle badbomb också!
 
Tur är väl det för den är väldigt trivsam! Designen liknar Never mind the Ballistics (från julkollektionen) och Roller (Lush Kitchen) med ovansidan gjord som en bath melt. Oljor och kakaosmör för hela slanten! 
 
Over and Over och NMTB är faktiskt väldigt lika. Det som skiljer är att ovansidan är orange på förstnämnda och röd på NMTB. Doften är också olika, men inuti båda badbomber gömmer sig ett hav av rosa färg. Himla trivsamt! 
 
Har redan köpt mig ännu en av OaO och ser fram emot att bada med den igen. ♥
 

Liten jämförelse av kattungar.

Små katter på stora mattor / sängar! 
 
Bilden på Louis är så himla dålig och det ger mig lite ångest för han kommer aldrig vara så liten igen, men men! Han är fin och det är Sirius med! ♥
 
Sirius är större nu än vad Louis var på leveransdagen. Det ska bli riktigt intressant att följa hur dem växer och se vem av dem som blir störst. Jag tippade först på Louis iom att han har mer Maine Coon drag än Sirius (just nu, i alla fall) men vi får väl se om det blir så! 
 
Louis hade även lättare för att åka bil än Sirius. Herregud va Sirius var missnöjd alltså. Det var nästan lite hjärtskärande. Man hörde på honom att han mådde dåligt och var åksjuk, samt att han inte alls trivdes med att vara instängd i buren. 

Louis var också lite gnällig i början när vi hämtade honom, men han lade sig ner och sov nästan hela vägen efter typ 10 minuter. Det var HELT omvänt med Sirius. Han kanske var tyst i max 20 minuter av våran 60 minuters resa. Resten jamade han. Stackare!
 
Nu är dem båda här, i alla fall, och jag tror att dem kommer trivas riktigt fint ihop! ♥
 
RSS 2.0