Lushielife

HÖRRNI! 
Jag har börjat med en ny blogg. Hur sjukt är detta. tänker ni, för jag suger ju på att uppdatera den här. Håller med er, men det är en sån där spontan tanke jag fick sådär klockan 2 på natten. Ser dock fram emot detta! 
 
Kommer självklart att ha kvar den här, men kan hända att jag inte behåller den lika Lush inriktad. Vill ni ha Lush finns jag på lushielife.blogg.se . 
 
Bestämde mig för att skapa en ny blogg dedikerad till Lush efter att ha försökt rensa igenom den här och skapa nån slags överblick, men misslyckades totalt och därav föddes Lushielife. Hoppas att vi syns där, hörrni. ♥
 

Roller.

Roller är fantastisk; min favorit, som ni kanske vet.
 
Badade med denna goding igår kväll. Köpte en mindre hög förra gången jag beställde och har bestämt att använda dem inom en snar framtid då det knappast finns någon större besvikelse än en Roller som inte är inom datum, så att säga. 
 
Här har ni ett gäng bilder;
 

The Comforter inspirerat bad.

Har blivit besatt av bubbelbitar och att fota dem när dem ligger söndersmulade i botten av mitt badkar. Känns som en normal hobby. Inga regrets. 
 
Detta är en mix av The Comforter bubbelbit ihop med duschkrämen med samma namn. Luktar som en svartvinbärs dröm! Rekommenderas varmt. ♥
 
RSS 2.0