En sjukt oväntad sak hände

Häromdagen hände en sjuk sak. Jag fick en visning på en lägenhet?! Dessutom i ett område jag absolut hade kunnat tänka mig att bo i; sjukt nära mitt jobb på Akkis också. WHAT.
 
Har varit på visning och har pendlat så mycket fram och tillbaka om jag vill ha den eller inte. Tackade ja, ångrade mig och nu är jag tillbaka på ja igen. Vet fortfarande inte?! Haha. Det finns många olika skäl att vela fram och tillbaka.
 
Imorgon är sista dagen att svara, i alla fall. Jag har tackat ja efter många rådfrågningar av folk nära mig. Det är ju ändå inte 100% att jag får den! Tänker att ödet får bestämma åt mig, hahaha. Får jag den är det asnice på sitt vis, får jag den inte så kommer det fler tillfällen.... Right?! Känns lite hopplöst i Göteborgs bostadsmarknad, not gonna lie.
 
Kan inte tänka på annat just nu. Går runt på jobbet och tankarna snurrar hela tiden. Inflyttning är den första november, så det är sjukt snart. Hoppas att vi får veta imorgon eller åtminstone fredag. Så himla jobbigt att gå runt och inte veta! 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0