Father Christmas by Lush.

Här har vi ett bad jag tog för några dagar sedan! Father Christmas heter badbomben och den är med i Lush's julkollektion. Luktar som duschkrämen Snow Fairy.
 
Detta är nog en av de få badbomberna jag kan säga med en gång att jag absolut inte känner något intresse för att bada med igen. Visst älskar jag gröna bad, men lukten av Snow Fairy är alldeles för söt för mig. Den luktar godis / sockervadd. Riktigt populär är den också men inte hos den här tjejen. 
 
Här har ni några bilder på bomben in action;
 
 

Fresh matters; bäst före datumet utgått vs en fräsch Yoga Bomb.

 
Tänkte visa upp hur en badbomb som passerat sitt bäst före datum kan se ut. Det går hur bra som helst att bada med dem ändå; men dem kommer inte vara lika fina som dem vanligtvis skulle ha varit. 
 
Detta är alltså Yoga bomb; en badbomb som ingår i Lush's ordinariesortiment. 
 
 
Den slutar fizza nästan helt och hållet efter ett tag. När det väl gick hål på bomben kom en liten färgskvätt och sen var det slut. Nu kommer bilder från en "frisk" Yoga bomb! 
 

 
 
Enorm skillnad, eh?! Fresh matters!♥

Jag krockade i helgen.

Hej på er! 
Bloggen har legat nere ett tag iom min flytt, mitt jobb och allt däremellan. 
 
Jag krockade i helgen. Med spårvagn mot spårvagn, och på depå så ingen blev skadad. Dock blev jag själv rätt chockad iom att vagnen halka på löven och jag inte  fick stopp. Smällen blev hård, trots att jag inte körde fort.
 
Tänkte berätta det för att folk bör vara medvetna om att det finns risk för halka. Spårvagnsförarna är självklart vana och riktigt duktiga, men var ändå försiktiga när ni ska gå över spåret. Kommer det en vagn är det alltid bättre att stanna kvar där du är istället för att springa över! Brukade aldrig tänka på såna här saker själv innan jag började köra spårvagn, men nu, kanske särskilt efter krocken, är jag lite extra försiktig. 
 
RSS 2.0