Badbomber is life. Badbomber is love.

Jag har badbomber på min hjärna. Funderar nästan alltid på mitt nästa bad! Det är vekligen alldeles särskilt att få sjunka ner bland bubblor och färger och slappna av efter en hård vecka. ♥
 
Ska snart iväg på jobbet igen. Har jobbat hela helgen och alltid natt. Natt, natt, natt. Det fungerar fint, dock. Ibland känns det bara som om dagarna passerar väldigt, väldigt fort och sen är man plötsligt tillbaka och jobbar igen! Så har jag aldrig känt när jag jobbat dag. 
 
Inatt jobbar jag bara till 2, dock, och det ska bli riktigt skönt! Kanske köper mig en glass ikväll om jag har tid. Fantastisk väder som vi har kräver glass i mängder! 
 

Före och efter.

Skrev ett inlägg om hårbehandlingen jag köpte HÄR. Lade dock inte upp någon efterbild i det inlägget. Självklart är det la inget större skillnad efter att endast ha använt den en endaste gång, men det kan ändå vara roligt att visa! 
 
På första bilden här nedan har jag behandlingen i håret, och i andra är det ursköljt och oborstat. Vad tror ni? Kommer det hjälpa att hålla håret i schack framöver? ♥
 

Sjögräs i mitt face.

Hej på er! 
Det har gått några dagar utan uppdatering men nu är jag tillbaka igen. Denna gången vill jag skriva om en ansiktsmask jag nämnde att jag köpte i DETTA inlägget. 
 
BBSeaweed heter den, och den innehåller, förutsägbart nog, en del sjögräs.Det är en mask för alla hudtyper, men jag fick den personligen rekommenderad av personalen i Lush för min torra och känsliga hud. 
 
Jag har använt masken tre gången nu och får säga att jag tycker väldigt mycket om den. Dessutom räcker den huuuur länge som helst?! Det är inte särskilt långt hållbarhetsdatum på dem, så man får se till att bre på rätt mycket av masken när man väl använder den, annars hinner datumet gå ut.. Självklart kan man använda den ändå, men den är bäst när ingredienserna fortfarande är fräscha. 
 
Den ska dessutom förvaras i kylskåpet så det är alltid ett extra plus när man brer på den i ansiktet en varm sommardag och masken är kall och svalkande! Pluspoäng för det! 
 
Kommer absolut köpa den igen när min är slut -- kanske inte med en gång, though, iom att jag gärna vill testa alla andra typer av ansiktsmasker dem har! Meen någon gång kommer den aboslut att inhandlas igen. ♥
 
RSS 2.0