Fin överraskning.

Det slår mig nu att Yoga bomb är en av mina favoriter, men jag har aldrig riktigt visat upp den! HÄR lade jag upp en video, men i övrigt har jag endast hänvisat till min instagram
 
Yoga Bomb är riktigt fin, i alla fall. Jag hade väl inga förväntningar på den första gången jag köpte den. Antog att den skulle vara orange rakt igenom, men det var den inte serrö! En så himla trevlig och fin överraskning! 
 

Big Blue by Lush

Dags för Lush igen då. Prövade en ny badbomb såhär på morgonkvisten. Namnet är Big Blue, och den ligger på 49 kronor.
 
Big Blue var inget speciellt för min del. Oklart vad den luktade då min näsa är så täppt att jag inte kände något, men jag antar att det var havsrelaterat då namnet och sjögräset inuti bomben skulle kunna tyda på det! 
 
Apropå sjögräset var det nog en av de största anledningarna till varför jag inte uppskattade den här så mycket. Det såg äckligt ut på bomben och det såg äckligt ut i vattnet. Är lite överkänslig mot sånt där. 
 
Ovanpå det var den väldigt odramatisk i vattnet. Färgen var riktigt fin, men den är en riktigt snabb fizzer. Hann knappt ta bilder på den förrän den var borta! 
 
All in all; fin färg, kanske luktar den gott men i övrigt? Mje. Köp Frozen istället! 
 

Vietnam leggings.

Försöker ta tag i detta med träningen igen. Något halvhjärtat just nu, dock, då jag har blivit riktigt förkyld igen. Längtar faktiskt lite till gymmet och övervägde att ändå ta mig dit idag, men känns ovärt att riskera att förkylningen blir värre. Bättre att vänta ut den och kunna komma igång på riktigt om några dagar!
 
Mina leggings från Stronger är dock mitt favoritplagg just nu! Dem är så himla fina?! Dessutom är dem sköna också. Lär köpa flera par när jag har lite mer pengar att röra mig med! Älskar dem rosa som heter Aloha! De lär bli mitt nästa inköp. ♥
 
 
RSS 2.0