Avoshower från Lush Kitchen

Äntligen fick jag ett av mina paket från Lush Kitchen! Beställde den här för evigheter sedan, känns det som, så jag har längtat och taggat riktigt länge. 
 
Avoshower heter denna flaska. En shower gel i en magnifik grön färg. Ser fram emot att testa den ihop med Avobath badbomb eller Guardian of the Forest. Kommer bli perfekt med en grön badbomb till! ♥
 

Inkat mig igen.

Idag var dagen kommen! Lisa och jag stack och tatuerade oss ihop. Jessica höll oss också sällskap; en liten tradition som hon och jag har skaffat oss och planerar att fortsätta med! 
 
HÄR skrev jag om mina tatueringsplaner. Det blev alltså ett citat från Buffy på mitt andra lår. Mer på baksidan denna gången. Lisa tatuerade in en rad ur en låt från Beauty and the Beast, samt rosenblad bredvid. 
 
Den här tatueringen gjorde ondare än min första. Antagligen både för att den här var mycket längre och pilligare, men antagligen också för att en del av den är på baksida lår. Det var rätt otrivsamt, haha. 
 
Men all in all var det okej! Kan omöjligt ha varit särskilt traumatiserande då jag började tänka på min nästa tatuering med en gång. Jag är riktigt taggad, men nummer tre lär sitta på min arm! 
 

Bokat resa inför Harry Potter and the Cursed Child!

Minns ni detta med att Anna och jag fick tag på biljetter till pjäsen Harry Potter and the Cursed Child? Igår bokade vi biljetter till London! HURRA! 
 
Vi ska vara där en hel ljuvlig vecka i september. På måndagen kommer vi dit, onsdagen ser vi pjäsen och resten av veckan ska vi bara njuta och leva turistlivet i en av världens bästa städer. ♥
 
RSS 2.0