Magic på en magisk dag.

Badade, passande nog, med Magic idag. Har varit sugen på den i några dagar nu men kom fram till att 31 juli var mest logiskt att använda den, iom att Cursed Child släpptes idag men även för att både JK Rowling och Harry fyller år idag! 
 
Vacker badbomb men ack så snabb på att fizza bort -- vilket gör den svår att fota; speciellt iom att min kamera håller på att säcka ihop. Jag tyckte dock om Magic bättre denna gången än förra gången jag använde den. 
 
En väldigt fin badbomb. Kommer absolut köpa den igen men ser det ändå som ett STORT minus att den försvinner så snabbt. 
 

Idag släpptes Harry Potter and the Cursed Child till bokhandeln.

Idag har varit den bästa dagen att jobba i en bokhandel. Självaste åttonde delen av Harry Potter släpptes idag! What a time to be alive! 
 
Självklart hängde jag ändå på låset och köpte två stycken kopior, en till mig och en till Annabanana. ♥ Nu har jag tagit mitt avkopplande kvällsbad (bilder kommer) och tänkte lägga mig ner och läsa!
 
Har ni hunnit köpa Harry Potter and the Cursed Child ännu? 
 

Granny takes a dip.

Granny takes a dip är definitivt en av mina favoriter när det gäller bubbelbitar. Den luktar riktigt gott, är väldigt fin och producerar massa bubblor! 
 
Använde den ihop med The Experimenter igår. Ingen bra kombo, då all färg gör vattnet grått / svart. Den är dock riktigt fin ihop med Frozen eller Twilight, exempelvis!
 
RSS 2.0