Golden Slumbers by Lush Oxford Street

Testade Golden Slumbers för första gången häromdagen och herre min Lushie-lord vilken badbomb?! 
 
Själva fizzandet på den var väl ganska odramatiskt, egentligen; det är badvattnet som är den riktiga showen. Fantastiskt glittrigt! Filmade lite videos som finns att se på min instagram @lushthough . <--- klicka för att komma direkt till min profil! 
 
Jag är riktigt glad över att jag har en till på lager här hemma. Dock får man väl vara på ett speciellt humör för att orka med stöket den lämnar efter sig i badkaret. Glitter ÖVERALLT, och den färgade av sig lite grann med. Inget som är jättesvårt att få bort, men det är inte alltid man orkar att ta hand om sånt efter ett avslappnande bad!
 

Sista Mistletoe denna julen.

Vackra Mistletoe ur Lush's julkollektion! 
 
Kanske finns kvar att köpa i butiker, kanske inte finns kvar. Har inte besökt någon på ett tag nu, så jag vet inte. Dem finns åtminstone inte kvar på hemsidan. Mycket av julkollektionen är slut nu efter Boxing Day rean! 
 
Mistletoe är en liten skönhet, dock. Kommer den tillbaka nästa år ska jag definitivt köpa om den! Men kommer inte sakna den mest av alla badbomber som släpptes i höst / vinter! ♥

Det mest stressfulla bad jag någonsin tagit!

Detta, mina damer och herrar, var nog det mest stressfulla bad jag någonsin tagit! 
 
Louis såg redo ut att hoppa ner i vattnet; vilket skulle betyda en panikslagen katt, många rivmärken och Lush-produkter i kissens päls... Som skulle behövas tvättas bort. Ännu ett kattbad, alltså. Jikes! 
 
Tur att jag slapp det. Han vandrade omkring på kanten ett tag medan han stirrade på badbomben. Tillslut tappade han intresset och stack iväg. Tur för alla involverade! 
 
Badbomben jag använde är Lord of Misrule.
 
 
RSS 2.0