Guys...? Denna badbomb alltså...!

Guys...? Denna badbomb alltså...! 
 
Yoga Bomb är namnet, som ni kanske minns från övriga gånger jag använt den. Finns med i Lush's ordinarie sortiment. Löjligt värt att pröva en sån här om ni skulle vilja bada med en badbomb. Den är riktigt vacker! 
 
Fick även intrycket av att den här hade extra mycket glitter i sig cuz DAMN Y'ALL. Allting var glitter och ingenting gjorde ont. Rekommenderas, som alltid?! 
 
Detta var perfekta starten på min dag. Jobbar natt ikväll. Känns inte fullt lika motigt efter detta badet. Det ska sägas. ♥

Två veckor till Cursed Child live.

 
Idag är det exakt två veckor kvar till vi ser Cursed Child i London!?! 
 
Det ska dock sägas att jag är mer pepp inför själva upplevelsen än pjäsen i sig. Det lär vara några få förändringar från manuset de publicerade, men det liksom räcker inte för min del för... Well.... it's a mess.
 
London kommer bli fantastiskt, i alla fall! Vi planerar även att gå till HP studion och fangirla, samt King's Cross och all the HP things! Jag är så...jävla...taggad! ♥
 
 

where do i go from here

Färgen börjar försvinna ur mitt hår. Funderar lite på vad jag ska göra härnäst?! 
 
Var lite sugen på att bli helt grå / silver, men det skulle nog kräva några blekningar till och det vet jag inte om mitt hår, eller min hårbotten, klarar av. Kanske blir det bara någon extremfärg? Who knows?! 
 
Har varit riktigt kul att ha detta regnbågshår, dock! Ser fram emot att se hur bilderna blev!
 
RSS 2.0