Paket från Femimal.

Bada är ju faktiskt inte det enda jag sysslar med, även om det gärna ser ut så här, höhö. Jag försöker ju nå min målvikt på 53 kilo också!
 
För stunden pendlar jag på 57 sträcket. Det är alltså cirka fem kilo kvar. Motivationen har varit låg hela året men NU har jag kommit igång. Det blir en del träning och har börjat komma tillbaka till att tänka på vad jag stoppar i mig också. 
 
Behöver dock lite hjälp på traven. Därför klickade jag hem Abs-orb från Femimal. Jag har aldrig prövat några produkter därifrån tidigare, men Alexandra Bring är ju goals så tänker att jag inte har något att förlora på att pröva hennes grejer. 
 
Man tar Abs-orb för "fettförbränningens skull". Jag vet inte om några sådana tabletter egentligen fungerar men dessa ska också hjälpa en med sötsuget och koffeinet ska hålla en pigg och taggad inför gymmet! 
 
Ser fram emot att testa dem. Ska bli intressant. Hoppas innerligt att dem hjälper mot mitt sötsug för det är nog det jag har mest problem med. Äter inte överdrivet mycket godis och liknande men har nästan alltid sötsaker hemma IFALL jag blir sugen, vilket resulterar i att jag äter det mer ofta än jag kanske behöver.
 
Återkommer när jag testat på detta ett tag, så får vi se hur det går! 
 

Ett besök på Lush senare...

Landar framför datorn efter ett avkopplande Bodybalance pass. 
 
Dagen har spenderats på stan (läs: Lush) med Lisa varpå jag träffade Anna. Vi kikade efter biljetter till London. Vi ska ju se Harry Potter and the Cursed Child ihop i september! PEPPEN! ♥
 
Lush var kul, i alla fall. Jag fick tag på Rose Bombshell, vilket är en mors dag special, så den ser jag fram emot att testa! Förutom den köpte jag Fizzbanger, Intergalactic, Dragon Egg, Honey bee och Frozen. Lisa snapchattade min korg av lycka. 
 
Ni får ursäkta att bloggen blivit så full av mobilbilder på senare tid. Jag glömde kameran hos Emil och har sovit hemma hela veckan så det har liksom inte funnits tid att plocka upp den. Känns dessutom lite onödigt att åka tvärs genom hela stan för att hämta en kamera. Bensin och miljö, liksom. 
 
Här har ni ett par halv-crappiga bilder på dagens inköp, i alla fall! Ser fram emot att visa er hur dem ser ut i badet! HÄR är ett äldre inlägg av Intergalactic och HÄR kan ni friska upp ert minne om Frozen.

Color me Rad.

Ska ni springa Color me Rad i år? 
Emil och jag gjorde det förra året och jag tror att vi båda är pepp på att göra det i år igen! Dessutom kanske vi får med oss några fler denna gången också!
 
Det var faktiskt riktigt trivsamt; även om min skadade fot gjorde att vi inte kunde springa särskilt mycket. Vi gick nog större delen av loppet men vi hade ändå färgkrig med varandra och det var inte alls dumt! Taggar riktigt mycket inför detta årets lopp, faktiskt! ♥
 
RSS 2.0