Mina drömmars drömplagg.

I förra veckan köpte jag mina drömmars drömplagg från Blackmilk. Jag älskar deras slouchies så himla mycket! Jag är en tönt för bekväma kläder, och på bilderna här nedan ser ni ju hur jäkla snygg, perfekt och cozy den ser ut att vara!
 
Hoppas, hoppas, hoppas att den ramlar ner i brevlådan imorgon! Då tänker jag springa runt med den resten av dagen och vara bekvämast i världen. Gör den inte det har jag visserligen lånat en tröja från Emil, men den sitter inte lika fabulöst som den här tröjan kommer att göra. Höhö. ♥
 

Öva på foto.

Passade på att öva lite på att fota häromdagen. Det känns som om det är ett tag sedan jag plockade fram kameran och fotade. Måste ändra på detta! 
 
Det har blivit mindre foton sedan jag köpte min nya kamera, tycker jag, och det är så himla dumt cuz köpte ju kameran för att börja ta fler bilder?? Någonstans på vägen måste det ha gått käpprakt åt helvete. 
 
Hösten känns ju dock som en fin årstid att ta upp övandet igen! Ska ta mig ut någon dag framöver och fota lite fina träd och grejer! 
 
 

Få negativa saker med att plugga flex.

Det har varit en kaotisk dag idag, känns det som. Full av missförstånd och irritation. Något utav de enda negativa sakerna med att plugga flex är missförstånd, har jag insett. 
 
Hur som haver har jag haft lite tid åt att bråka slash mysa med min fina katt idag. Lord knows att jag ständigt behöver gos från honom! Han är dock inte lika villig, kanske, men mutar man honom med godis brukar det ändå gå rätt fint! 
 
Annars blir det att skriva lite uppsatser, skicka iväg lite mejl och peppa inför morgondagens arbetsdag. Vi är fanimej snart på onsdag! SJUKT SKÖNT. Vill ha helg jämt? Nästa politiker som inför detta får min röst. 
 
RSS 2.0