14 september 2016.

Anna och jag har krigat, gråtit och svettats men nu jävlar, hörrni. Vi har fanimej lyckats få tag på biljetter till Harry Potter and the Cursed Child! Holy shit!
 
Det känns helt vansinnigt?! Jag var plats 17551, och jag hade hamnat före Anna i kön. Det var bara att vänta, och när det väl var dags tog jag bara närmaste bästa, i princip. 1500 kronor fattigare, men pengar spelar verkligen ingen roll när Anna och jag kommer få uppleva åttonde delen av HP ihop! HELT GALET!! ♥
 
♥    ♥    ♥

Dags för biljetter!

Detta är mitt liv just nu. Sitter och tittar på hur kön sakta tickar neråt. Hoppas innerligt att Anna och jag får våra biljetter! Kön är dock löjligt lång så finns risk för att dem ska ha hunnit ta slut innan det är min tur. 
 
Någon annan som väntar? Vad gör ni för att fördriva tiden?
 

Detta med rubriker.

Intervjun under gårdagen gick säkerligen rätt bra; det var svårt att säga för det var första gången jag gick på en riktig gruppintervju. 
 
Idag är jag ledig från cyklandet och postutdelandet i alla fall. Jag sitter och skriver en hemtenta i psykologi och gråter lite inombords pga oklart om jag någonsin blir klar med den?? Oh well, blir väl att ordbajsa tills den är färdig och hoppas på att det åtminstone blir ett godkänt. 
 
RSS 2.0