Första advent.

 


 
Hoppas ni har haft en fin första advent sweetlings! Kan ni förstå hur fort tiden går?! Det är snart 2016! Helt galet. 
 
Under gårdagen bakade vi i Örådet en del. Det blev pepparkakor, lussebullar samt att vi gjorde ett pepparkakshus! Det blev jättebra och lussebullarna var så löjligt goda! Vi lyssnade på julmusik och drack glögg med; julstämningen var på topp med andra ord! 
 
Nu längtar jag som faaen tills det är dags för jul på riktigt. Det kommer att bli så himla mysigt. ♥

Black Friday hos Gina Tricot.

 
Har ni fyndat något under dagens Black Friday? Syrran och jag tog oss en sväng förbi Gina tricot imorse innan ruschen kom igång. Det var ändå ganska mycket folk men hittade mig ändå en del grejer jag ville ha. Allting var gymrelaterat, såklart, höhö! 
 
Nu peppar jag att sticka på gymmet! Det blir ett pass med bodypump på söndag. Imorgon ska vi julbaka; så då hinner jag inte. MEN pepp på söndag. Förhoppningsvis blir det en del pass i veckan med, om jag hinner. Har fått massa jobb under literally hela veckan. Är endast ledig på torsdagen. Lär väl hinna med några pass ändå, hoppas jag, för nu har jag ju så fina träningskläder att jag absolut måste få visa upp dem, haha! ♥

Lättnaden som uppstår.

 
Idag hade jag kunnat gråta av lättnad. Dem har äntligen ringt in mig till mitt jobb som cyklande brevbärare! Det känns väldigt skönt iom att julen närmar sig med stormsteg och jag hade inte haft något emot att ha lite extra pengar till julklappsköpandet!
 
Sen är jag ju också sugen på att skaffa mig en Iphone snart med. Går runt och drömmer om den lite då och då. Såg även att den blivit någon tusenlapp billigare också. Det kliar i fingrarna på mig, men får nog vänta ett tag till! Prioriterar självklart julklappar först! ♥
 
Ovanpå detta är det också skönt att det var just brevbärare jobbet som ville ha mig nu då stegen skjuter i höjden under såna dagar med. Även om man står mycket i butik så går man förvånansvärt lite - och det är ju tråkigt! Jag vill ju gärna nå mitt mål på 53kg innan året är slut. Det hade varit så himla kul! Meeen går det inte så är inte det hela världen heller. Jag har rätt mycket distans till det hela och det tror jag faktiskt är rätt hälsosamt. Man bör inte haka upp sig allt för mycket på hur kroppen ser ut, utan uppskatta vad den kan göra istället! 
RSS 2.0