Shoot for the stars by Lush.

Nämnde i mitt förra inlägg att det blev ett kvällsbad igår. Emil var inte hemma och därför fick det bli den andra badbomben som jag köpt själv. 
 
Shoot for the stars heter den! Luktmässigt kan den faktiskt ha blivit min favorit hittills! Det var bannemej som en dröm. Kan inte sätta fingret på vad det är den luktar, men tro mig när jag säger att den luktar prima. 
 
Idag blir det ingen video då jag inte har hunnit ladda upp den ännu, men det blir ändå en del bilder då den, förutom att den luktade gott, dessutom såg rätt fantastisk ut! Passar även såhär till nyår, kan jag känna!
 
 
Det kommer väl inte som någon chock längre att även denna glittrar! Det var väl främst regnbågsfärgerna jag föll för, dock. Det blev en himla vacker effekt i badet! 
 
Gillade även den mörkblå färgen vattnet blev. Det var nästan lite den här tonen jag väntade mig från Intergalactic -- men som bekant så blev vattnet grönt av den badbomben. 
 
Förutom att den luktade gott och var riktigt fin, räckte den dessutom lääänge. Bubblade och pyste ett bra tag innan den var helt upplöst! Helt klart en ny favvis!♥

Finaste pojkvännen i världen.

 
Mången gång har jag funderat över hur jag lyckades fånga mig en så fin pojkvän som jag har. Jag är faktiskt genuint övertygad att jag har den bästa killen i hela världen! Den har man ju hört ett par gånger, och majoriteten av alla som är flickvänner tänker väl kanske så om sina pojkar, men min är fanimej bäst! 
 
Jag fick en snapchat med en bild på grejerna ovanför mitt under min arbetsdag. På bilden ser vi;
 
1. 6st burkar med Coca Cola -- då jag föredrar att dricka Cola från burk.
2. Marabou orginal samt apelsin krokant, som även dem råkar vara favoriter.
3. En portionspåse ostbågar -- då jag gärna äter chips men stora påsar är bortkastade på mig då jag knappt orkar äta så det märks någon skillnad från dem stora påsarna. 
4. Emils kläder. Inget särskilt, tänker ni, då jag nästan endast har på mig Emils kläder. Detta är dock speciellt då det finns några av hans tröjor jag inte får ha -- men idag ansåg han att det var en sån där dag då jag tillochmed får låna den! 
 
Det fanns inget särskilt skäl till detta lyxpaket, förutom att Emil skulle på bio ikväll och därför inte var hemma och tillgänglig att krama på när jag kom hem till lägenheten. 
 
Kan ju säga att jag har haft en väldigt fin kväll i alla fall, tack vare honom! Det blev ett bad (surprise!!!!) samt en del snacksande. Nu är jag dock trött som få och överväger om jag ska gå till sängs. Imorgon ska man ju, trots allt, vara vaken sent PLUS att jag ska jobba. 
 
God natt på er, Sweetlings! ♥

Summering av 2015.

Beskriv året med tre ord.
Fint. Slitsamt. Kort! 

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Åkte till Kroatien med Örådet samt flickvänner, hoppade av Volvosteget, reste till London med Lisa, Emil och mamma. FICK BILJETTER TILL CURSED CHILD MIHIHIHI.

Har du blivit bättre på något?
Njaae? Jag vet faktskt inte riktigt. 

Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Badade med badbomb! Jobba nyår plus fira nyår hemma hos Emil. Tråkiga grejer att skriva på den här punkten kanske, hahaha. Inget fallskärmshopp här inte!

Vad var extra dåligt med året?
Jag har pendlat mellan jobb ganska mycket. Det är riktig tröttsamt att inte ha någonting fast.

Vad var extra bra?
Kroatienresan var ju en av höjdpunkterna! Riktigt, riktigt fin semester. London var också fint. Men också allt fint och vardagligt som jag fått göra med Emil.

Vad lyssnade du på?
Ingenting särskilt. 

Vad skrattade du åt?
Skrattar alltid mycket med Anna och Camilla, och givetvis med Emil med. Skrattade antagligen mycket åt katten. Han är dum, men söt. 

Vad grät du till?
ALLT? Vet inte om detta är en ny utveckling hos mig, eller om jag alltid varit så känslig?? Ge mig en video där en fru överraskar sin man om att hon är gravid, så bölar jag. Eller en katt som gör något gulligt? Grinar. Det krävs fanimej inte mycket!

Lärde du känna några nya människor?
Mja, inte direkt?! Några nya extrajobbare på Akkis, men vi umgås inte privat så tror inte att det räknas, haha! 

Och så slutligen; dina planer/mål inför 2015?
Spara pengar! Detta för att Örådet planerar en Grekland resa, och Anna och jag ska till London i september för att se Harry Potter pjäsen (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Annars vill jag nå min målvikt på 53kg, ha ett fast jobb samt kanske till och med flytta ihop med Emil?! ♥ Vore ju drömmen. 
RSS 2.0