Två M-I-L tho.

Jag fick en ny runda på jobbet idag. Gick slash cyklade vilse ett par hundra gånger, vilket ledde till att min stegräknare skjöt i höjden! Cirkus 38000 låg den på när jag slutade jobba idag. Ett nytt rekord! Känns helt sjukt, haha. 
 
För övrigt blev det också en väldigt lång dag idag. Jobbade tio timmar, och känner mig därför väldigt trött. Särskilt iom att det är måndag också. Allt känns lite extra tungt på måndagar, no? 
 
Tror dessutom att jag är påväg att bli sjuk så allting känns väldigt tungt. Tänkte dock lägga mig nu. Lär somna på en gång och få massor av extra timmars sömn! Förhoppningsvis kan kroppen ta igen sig lite grann.
 
Hoppas ni har haft en trevlig start på veckan, sweetlings.
 
 

Dags att bli blond igen då.

Jag levde det farliga livet idag och försökte mig på att blondera mig. Det är svårt att fånga den nya färgen på bild men det blev betydligt mycket ljusare slash bättre än jag trodde! 
 
Det brukar vara svårt att blondera håret när det varit rött innan, tycker jag, men det blev överraskande bra! Jag har dessutom köpt silver balsam och lite andra produkter som, förhoppningsvis, ska hjälpa mig att bli ännu ljusare.
 
Tanken är väl att färga det i någon kul fäg när jag blivit blond nog. Rosa toppar, kanske? Vi får se. Först måste jag ju bli riktigt ljushårig! 
 

Det går bra nu.

Det är dags för ett sånt här inlägg igen då. Nära 63kg började jag på, men nu, idag, är jag nere på 59,4, med en fettmassa på 26,1%! 
 
Det hela känns väldigt spännande nu. Emil säger att han ser stor skillnad. Personligen kommer det och går lite, men just nu ser jag ingen större skillnad. Kan även bero på att jag har mens och magen är uppblåst as fuck. Därav väljer jag också att inte ta någon "efter" bild heller. 
 
Motivationen är dock på topp, trots att jag inte riktigt lyckades gå ner ett kilo under veckan. Planeringen brast igen, och därav blev det svårare att se till att allting med maten stämde. Nästa veckas mål är att jobba på att få i mig bättre mat och att få ner vågen till 58-någonting. 
 
Det känns inte som om det är många veckor kvar tills jag når mitt mål på 53 kilo, om det fortsätter såhär. I och med att jag ser så lite skillnad på min kropp i dagsläget kanske det blir att jag väljer att tappa något extra kilo när jag väl är nere på 53, men det återstår att se. För stunden håller jag mig till 53 och längtar till den dagen då jag har uppnått mitt mål! ♥
 
 
RSS 2.0