Fruits basket; en anime för nybörjare!

Fruits Basket var nog den första animen jag såg (förutom Pokemon eller Sailor moon då). Det var nästan sju år sedan. Nu ser jag om den och SQUUUUEEEEE... Den är rätt söt. 
 
 
Fruits Basket handlar om Tohru Honda (Honda Tohru på japanska) som blir föräldrarlös. Först var det meningen att hon skulle bo hos sin farfar men hans hus måste renoveras om och för att hon inte vill ställa till med problem, säger hon åt honom att hon kan bo hos en kompis sålänge. 
 
Tohru bor inte hos en vän utan tältar istället ute i skogen. Påväg till skolan upptäcker hon ett hus hon inte sett innan. Hon går för att undersöka och stöter då på Shigure och Yuki Sohma som bor i huset. Yuki går i Tohru's klass, och upptäcker att hon bor i ett tält. Självklart bjuder dem in henne till att bo hos dem. 
 
Det dröjer inte längre förrän Tohru upptäcker familjen Sohma's hemlighet; varje gång dem blir kramade av någon från motsatta kön förvandlas dem till något utav djuren i den kinesiska zodiaken. 
 
Den är riktigt söt, faktiskt. Tohru kan vara en aning jobbig ibland då hon aldrig vill vara ivägen och är så genomgod men i övrigt är den sevärd! Den är på 26 episoder. Ett avsnitt är ca 20 minuter långt. Rekommenderas! ♥

Min nya fina baby.

Idag var jag och shoppade en klänning jag tittat på under ett bra tag. Materialet är underbart och mönstret är så fint!! ♥
 
Look at ma baby:
 
Har dock ingen bra bh att ha under ännu. Får skaffa mig en, men sålänge får jag ha den såhär:
 
Mihi.

Världens finaste kjol

Det var ett tag sedan jag skrev någonting om Blackmilk nu. De hade rea som tog slut för någon dag sedan, methinks, men jag köpte aldrig någonting.
 
 
Denna kjolen är dock D-R-Ö-M-M-E-N just nu. Älskar den så mycket? Färgen är perfekt och slitsen är perfekta och allting med den är perfekt. Kostar dock cirkus 500 kronor. Är orolig över att jag inte ska kunna ha den för att jag är såpass kort, haha. MEEEEEEEEEEEN jag tänker köpa den om jag hinner innan den tar slut. 
 
Visst är den fantastisk?♥
RSS 2.0