Inventeringstider.

 
 
Det är inventeringstider på Akademibokhandeln! Detta innebär massor av stress och godis på jobbet, höhö. 
 
Igår började vi med att inventera. Det är faktiskt inte lika illa som man kan tro. En inventering innebär att man går igenom alla varor i butiken som vi har -- antingen på lager eller produkter vi säljer varje dag. Allt ska räknas för att se till att lagersaldot i systemet stämmer överens med vad vi actually har.
 
Det kan vara påfrestande ibland när man är uppe i den nittio-sjunde pennan av 105 när en kund eller kollega behöver hjälp med någonting och man kommer av sig; men i övrigt är det mestadels ganska roligt. Jag tycker om det då jag har svårt för att gå runt och inte ha någonting att göra men när inventeringen är igång springer alla i personalen omkring som yra hönor, haha. Det är faktiskt rätt kul ibland! Kan vara värt att nämna tho att det är riktigt skönt att detta inte görs mer än en till två gånger per år. Om det vore oftare än så hade det definitivt förlorat sin charm! 

Papa fyller år!

 
Åh, jag tycker om hur de starka färgerna liksom sticker i ögonen. Orange och rosa är dock fint ihop? Kanske inte på kläder men när det gäller såna här grejer samt bergochdalbanor i Roller Coaster tycoon är det inte helt dumt. 
 
I vilket fall som helst fyller min papa år idag och det ska vi fira med att gå på en restaurang vars specialitet är hamburgare! Det ska bli riktigt kul att testa på, faktiskt. Emil ska självklart också med. Vi väntar bara på att bli hämtade; sedan är det dags! 
 
Ska ni hitta på något trevligt en söndag som denna? ^^

Äntligen en pläd i denna kyliga lägenhet.

 
Länge har jag tänkt att köpa en pläd som jag kan ha i Emils lägenhet. Har har ont om filtar och jag fryser 24/7. Idag fick jag tummen ur och gjorde det! 
 
En fin orange blev det. Jag är riktigt nöjd, älskar färgen och älskar dessa filtar. Dem är det bästa som har hänt mig fersure. När jag flyttar hemifrån lär hela min lägenhet vara fylld av såna här i olika färger. Längtar ihjäl mig!♥
RSS 2.0