R.I.P Mr. Funny guy.

 
George Carlin är en av mina favoritkomiker tillsammans med Bill Maher och Louis CK. Tyvärr dog George Carlin 2008. Det går fortfarande att se på hans stand up på youtube tho. 
 
"I’m completely in favor of the separation of Church and State. My idea is that these two institutions screw us up enough on their own, so both of them together is certain death." 
 
"Some national parks have long waiting lists for camping reservations. When you have to wait a year to sleep next to a tree, something is wrong."
 
"Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?" - Några fina citat från George Carlin! 
 
Har ni några favoritkomiker? 

Busy schedule.

 
Sedan Lisa började som lärling i en Bikbok butik har vi båda fått upp ögonen för deras kläder där. Igår när jag jobbade kväll fick Lisa köpa ut en tröja åt mig därifrån. Pretty, ne? ♥
 
Jag har fått jobba en del mer än jag trodde att jag skulle få, för övrigt. Det är riktigt kul men samtidigt ganska olägligt då Volvosteget börjar på måndag. På fredag är mitt sista pass i bokhandeln på ett bra tag, tror jag. Nästa gång jag jobbar där lär antagligen bli vid jul, om det går ihop med nya utbildningen. Vi får väl se. Jag hoppas självklart på det bästa. Ju mer bollar jag har i luften desto skönare känns det, methinks!
 
Fram tills dess planerar jag att chilla, tho. Nu är Prince Lestat nästan det enda som snurrar runt i huvudet på mig. Ska återgå till boken nu! Hoppas ni har en bra dag, Sweetlings. 
 
 

Ett dilemma.

 
Återigen skriver jag om Prince Lestat som kom ut igår; utan några som helst regrets. Jag har svårt att lägga ner boken! Det är som om 10 år inte alls har gått sedan Anne Rice skrev någonting Vampire Chronicles relaterat?! Hela min fangirliga kropp fruktade detta men nu drar den en suck av lättnad.
 
Hur som helst går jag runt och bär på boken 24/7 ifall jag får tillfälle att läsa den. På bussen, lunchrasten, toalettpausen.. You name it. Samtidigt fruktar jag dagen då sista sidan är läst och uppföljaren antagligen inte kommer förrän sent nästa år! Vad ska jag göra utan min Brat Prince i ännu ett år?! LE GASP.
 
Det är magiskt att få läsa nytt material om Lestat, i alla fall. Jag är riktigt glad över att jag fick tag på den igår. Vågar nästan påstå att boken är det bästa köpet jag gjort i år (om datorn inte räknas). Love it! ♥
RSS 2.0