Min senaste baby.

 
 
Hellööö Sweetlings!
Min nya baby är mitt 3DS. Seriously, jag är så sjukt nöjd med det. Därför kände jag mig självklart manad till att skaffa någon slags väska slash skydd runt om det när jag bär det i väskan (vilket jag gör rätt ofta då jag pendlar mellan att bo hemma och att bo hos Emil). 

Jag hittade denna söta och smarta blå väska hos Gamestop. 49 spänn bara! Jag hade väntat mig att behöva spendera 200 kronor! Sjukt nice ju!
 
Jag är riktigt nöjd med mina köp till 3DS:et i alla fall. Spel-mässigt och väsk-mässigt! Nästa spel jag köper lär vara något Kingdom Hearts, Final Fantasy eller Zelda-spel. Jag kan inte riktigt bestämma mig. Någon som har några fina tips?♥

The Wolves of Midwinter.

 
 
Hellööö Sweetlings!
Jag har äntligen fått min The Wolves of Midwinter! Som ni kanske redan vet är Anne Rice min hjältinna -- jag älskar alla hennes böcker. Med tanke på att jag redan hade The Wolf Gift inbunden ville jag också ha uppföljaren i samma format! Den var nära på att ta slut ifrån leverantörerna för Akademibokhandeln så jag passade på att köpa ett av de sista exen.
 
HÄR är en länk till The Wolf Gift (pocket) och HÄR är en till Wolves of Midwinter (inbunden) -- för er som är intresserade. ♥

En månad och någon vecka kvar.

 
 
Hellööö Sweetlings!
Den är bilden togs innan en av mina första dagar under praktiken på Akademibokhandeln. Det känns helt galet att jag alldeles snart är färdig. Det är juni plus någon vecka i oktober kvar -- sen är det helt färdigt! 
 
När allting är färdigt lär jag skriva en lång utvärdering angående hela min upplevelse; nu nöjer jag mig med att säga att jag verkligen längtar tills det är klart. Jag vill vara fri att söka jobb och tjäna pengar så att jag kan flytta hemifrån och vara vuxen, haha.

Jag planerar faktiskt att pallra mig ut i världen när jag har tid för att se om någon kan nappa på mitt CV. Främst lär jag söka till andra Akademibokhandlar. Jag tror inte att den jag praktiserar på behöver mer personal när min praktik är slut -- men vi får väl se. Säkrast är det ju att söka annat med. Man ska aldrig anta!
RSS 2.0