Ytliga spel kan också vara roliga.

 
Det har varit rätt mycket att göra på jobbet idag. Det känns åtminstone så; men det kanske bara är jag som blivit bättre på att sysselsätta mig när det inte är särskilt mycket folk.

Nu längtar jag efter lite middag samt att slå mig ner i min bekväma soffa framför PS2 och The Urbz. Det är faktiskt jäkligt roligt, haha. Ytligt, men roligt!
 
Har ni något guilty pleasure spel?

Ännu ett drömresemål!

 
Ressugen var ordet! Jag är så galet sugen på att resa!

Nya Zeeland var förra inläggets drömresemål men denna gången blir det Japan, Det verkar vara ett så himla häftigt land. Det hjälper ju inte att jag läser en del bloggar slash ser på youtubare som bloggar eller gör videos därifrån. Man blir så frukansvärt sugen?!
 
Helst av allt skulle jag väl vilja åka till Kyoto.♥ Vilken stad i Japan skulle du helt vilja besöka?
 

Det där paret som tyckte att jag hade för bråttom.

 
 
Igår när jag skyndade mig genom gallerian till butiken där jag jobbar hörde jag bakom mig hur två äldre klagade på hur alla har så bråttom nu för tiden.
 
Dem hade uppfattat mig som oartig bara för att jag skyndade mig förbi dem i en rulltrappa. BRED rulltrappa, mind you, så jag behövde aldrig knö mig eller röra vid dem på något sätt för att komma förbi. Självklart fanns det inget sätt för dem att veta att jag stressade till jobbet men det är väl kanske det som stör mig en aning med. De har ingen aning vad jag stressade till.
 
Hur som helst får man verkligen perspektiv på saker ibland. Det finns en hel värld av människor därute som du inte känner och inte vet vad dem går igenom i sitt liv.
 
Den här posten blev plötsligt mycket djupare än jag tänkt mig från början, haha. Jag menade bara att gnälla lite över det där paret som klagade på min brådska när jag bara ville komma till jobbet i tid -- men istället blev jag värsta filosofisk och shit.
 
Anyways, hoppas ni hittar på något kul en dag som denna! Har ni fått semester ännu? :D
RSS 2.0