Min baby är tillbaka.

 
 
Hellööö Sweetlings! 
Bilden är obviously rätt gammal då vi har löjligt mycket snö här för stunden (enligt en Göteborgare så hush med er). 

En bild på en bil, tänker ni, så fasligt intressant. Kanske inte, men jag är ruskigt glad för det där är inte vilken bil som helst! Det är syrrans och min baby som vi var tvungen att lämna in idag då nånting viktigt (bil_kunnig_tjej_93) hade gått sönder.

Jag firar att vi fick tillbaka den redan samma dag som vi lämnade in den genom att skriva det här inlägget! Haha. Srsly tho, jag är verkligen så löjligt glad över att det var så lätt fixat som det var. ♥ Det har varit jättekonstigt att åka buss den senaste veckan men snart kan jag äntligen sätta mig bakom ratten igen! 
 

Det bästa boktipset jag kan ge.

 
 
Hellööö Sweetlings!
Medan vi höll på och flytta böcker hit och dit i butiken lade jag märke till en bok vid namn Beautiful Creatures -- en ungdomsbok som blev film under förra året eller året innan, minns inte. Hur som helst tyckte jag det var lite lustigt att kritiken för den löd "... betydligt bättre än Twilight". Löve it.
 
Ni ska nu få det bästa tipset man kan få inom böcker;
Läs Twilight. Efter det kommer faktiskt allt annat vara helt okej! 
 

En fin present av en kollega.

 
 
Hellööö Sweetlings!
Häromdagen gick jag in i lunchrummet på jobbet där jag hittade en tygpåse med en post-it lapp med mitt namn skrivet på den. 
 
Det var från en kollega, och tygpåsen innehöll Svarta Änglar av Rebecca Chance. Vi hade pratat om boken medan vi höll på och retunera varor. Det var en av böckerna som skulle skickas iväg. Synd, kommenterade jag, den hade jag velat läsa. Då kommenterade min kollega att hon hade den hemma, men inte var särskilt intresserad av att läsa den själv, och att hon kunde ta med sig den till mig -- hon ville inte ha den!
 
Dagen därpå fick jag den. Jättesnällt! :D
Nu har jag så himla mycket att läsa hemma, haha. Det hjälper inte heller att jag är löjligt sugen på att köpa Doktor Sömn av Stephen King med... Det behöver inte ens vara på engelska. Faktiskt så känns det mer lockande att köpa den svenska versionen, endast för att omslaget är så jäkla fräckt, haha!
 
RSS 2.0