Förord av George R.R Martin

 
 
 
Hellööö Sweetlings!
Varför jag fastnade speciellt för Game of Thrones-boken jag köpte på rean var för att den hade förord av Mr Martin. Väldigt många andra liknande böcker är inte officiella eller känns främst som ett sätt för författaren att tjäna pengar av någon annans hårda arbete. Den här boken har åtminstone förord -- vilket visserligen inte betyder att den är officiell, men författaren av boken ger åtminstone George some space i sin bok. Jag vet inte om det där lät logiskt nerskrivet, men det kändes logiskt i mitt huvud, haha.
 
Den har dessutom jättefina bilder i sig, och man får läsa om detaljer i hur serien blev till. Allt från inspelningsplats till varför de valde den och den färgen på den och den klänningen. Det är faktiskt riktigt intressant! ♥ Jag är så löjligt nöjd över att jag fick tag på en, haha. Väldigt nöjd över det köpet, i alla fall!

Helt slut efter första rea-veckan!

 
 
Hellööö Sweetlings!
Dagen började alldeles för tidigt för min del idag. Klockan var sju när jag var tvungen att masa mig ur sängen för att sticka iväg till skolan en sväng. Där stannade jag i två timmar tills jag äntligen fick sticka igen. Åkte direkt hem till Emil och somnade.
 
Igår var jag lite avundsjuk över att en kollega skulle jobba idag medan jag är ledig -- men idag känns det faktiskt väldigt skönt att slappa. Första rea-veckan har varit väldigt intensiv och obviously en väldig stor skillnad från lugnet vi har haft i butiken under tidigare tillfällen. Samtidigt som det har varit jättekul har det också varit stressigt och högt tempo hela tiden så det känns faktiskt jäkligt skönt med helg nu!
 
Jag har tittat lite på det nya avsnittet av Glee, druckit Fanta Wildberries och planerar nu att läsa någon utav böckerna jag fyndade på rean. Först ska jag dock skicka iväg ett skolrelaterat mejl till min handledare på akademibokhandeln!
 
Hoppas ni får en trevlig fredag, Sweetlings! ♥

Fler fynd på rean.

 
 
Hellööö Sweetlings!
Det blev mer shopping från rean idag -- livsfarligt att gå runt bland rea böcker hela dagarna. Nu är i alla fall min första rea vecka över. Det har verkligen gått jättebra! Det har varit fullt upp hela veckan. Skitkul, faktiskt! Synd att jag inte jobbar mer i denna veckan. 
 
Hur som helst har jag fyndat några godingar. Jag tror att de kommer att vara väldigt spännande att läsa senare... När jag får tid, haha.
 
Nu måste jag plugga, i alla fall.
God natt Sweetlings. Hoppas ni har haft en trevlig dag / kväll!
 
RSS 2.0