31 december 2014.

 
Idag är det allra sista dagen på 2014! Är ni taggade?! 
 
Vi ska snart åka hem till mig för att göra oss iordning. Innan festen ikväll ska Örådet äta middag. Skåla, och umgås innan resten av gästerna kommer. Det ska bli riktigt kul! 
 
Jag hoppas att ni får ett mysigt nyår, sweetlings! Drick med måtta och ta hand om er!
Gott nytt år! Vi ses 2015! ♥

2014.

Beskriv året med tre ord.
Ambitiöst. Utvecklande. Tröttsamt.

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Träffade Emils familj! Fick jobb på Game, praktiken tog slut, kom in på Volvosteget. Slog många besöksrekord på bloggen. Hamnade på startsidan. Skara Sommarland med fina människor!

Har du blivit bättre på något?
Jag har fått bättre självförtroende, och har lättare att prata med människor jag inte känner! 

Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Jag gjorde en hårförlängning hos Rapunzel of Sweden, spenderade sommaren på gymmet med min syster, träffade många fina författare, jobbade på julafton. 

Vad var extra dåligt med året?
Jag är besviken på att jag fortfarande bor hemma, men är inte förvånad över det. Det var riktigt jobbigt att förlora jobbet på Game i somras, men det är ingenting som jag tycker är jobbigt längre. 

Vad var extra bra?
Alla chanser jag har fått! Ambitionen har legat på topp; Akademibokhandeln, Game och Volvosteget... Det känns fantastiskt att ha fått så många möjligheter utbildning och jobbmässigt! 

Vad lyssnade du på?
Taylor Swift - 1989. Det är det första som poppar upp i huvudet på mig, haha. 

Vad skrattade du åt?
Många fina stunder med extra personalen på Akademibokhandeln, med nya människor på Volvosteget, med Örådet och Emil. Med gamla och nya vänner, helt enkelt! Och youtube videos. Never forget youtube videos. 

Vad grät du till?
Sista delen av The Hobbit! Säkert många mer filmer, låtar och så vidare, men The hobbit tho...! 

Lärde du känna några nya människor?
Jomen visst! Alla goa volvostegare! Kanske särskilt min pärla Camilla. Det ska bli ett sant nöje att fira nyår med henne!♥

Jag vet inte om jag törs nämna Niklas här för han är ett gränsfall mellan 2013 och 14, om jag inte minns fel, men denna prick har först i år blivit en del av min vardag och det är inte alltid helt otrevligt! :D

Och så slutligen; dina planer/mål inför 2015?
Örådet planerar en resa till Kroatien i detta nu, och jag hoppas innerligt på att det blir av! Sedan vill jag också komma iväg på en språkresa eller Work and Travel när Volvosteget är klart. Jag hoppas att 2015 blir ett lika ambitiöst år som detta året var. Jag hoppas också att bloggen är med mig hela året och att jag lär mig att ta med mig kameran oftare! Dessutom ska jag ta upp träningen igen. 
 
 
God fortsättning på er, och Gott nytt år, Sweetlings! ♥

Jag behöver hjälp!?

 
 
Ni har hört det förut; jag är svag för jumpsuits. Idag fann jag ännu en på Gina Tricot för ynka 99 kronor och därav är den nu min! 
 
Jag gillar färgen, bältet i midjan och urringningen på den! Den sticker verkligen ut från de andra som jag har. ♥
RSS 2.0