Sjukdom och så vidare.

 
 
Läkaren igår var inte särskilt roligt. Efter några om och men fick jag reda på att jag har en infektion i kroppen. Fick antibiotika och nån salva för mina värkande händer. 
 
Först var läkaren och jag inte helt överens tho. Han hade redan bestämt sig för att det jag hade var en allergisk reaktion, kändes det som. Det stämde ju då inte fick vi reda på när resultatet kom från mitt stickprov. 
 
Jag blev liite irriterad för det kändes som att han inte alls lyssnade på mina symptom eller någonting. Suck. Ah well, antibiotikan lär väl fungera i alla fall! Ser fram emot att bli frisk för nu upptäckte jag att samma utslag som jag har på händerna, har jag även på knäna. Life. :) :) :) :)

Biobesök.

 
Efter ett läkarbesök ska jag försöka pallra mig iväg till bio -- biljetterna är redan betalda så jag känner mig nästan lite tvungen att gå dit. 
 
Det ska bli roligt att se Sin City 2 tho. Ettan är ju riktigt fräck; det är verkligen dags för att de släpper uppföljaren nu, mihi. 
 
Ska ni se Sin City A dame to kill for? :D

Helgen börjar bra..

 
Uppdateringen har varit låg slash dålig för jag har varit upptagen och sjuk det senaste dygnet. 

Nu sitter jag på akutmottagningen och väntar på min tur -- men vi får se hur länge jag väljer att stanna. Inatt hade jag feber och allt var djävulskap men idag känner jag mig helt okej förutom att mina händer sticker, kliar och svider. 
 
Vi får se hur det här går helt enkelt. Helst av allt hade jag velat åka hem till Emil och sova i hans gosiga säng, haha. 
RSS 2.0