Parker och Markovic.

 
Dmitri Markovic.

Jane Parker.
 
Hellööö Sweetlings!
Semesterparadis eller något annat utav mina expansioner har jag inte fått igång ännu men grundspelet fungerar.
 
Jag gjorde två simmar alldeles nyss; Jane Parker och Dmitri Markovic. Jane är en riktigt ambitiös jävel som hellre jobbar över ett par timmar än sticka ut och festa hos grannen. Hon är ett vetenskapligt geni -- att titta på stjärnorna när alla andra sover är hennes melodi.
 
Dmitri Markovic är en tvättäkta douchebag. Han är snobbig, elak och en riktig hjärtekrossare. Trots det kommer Jane och Dmitri rätt bra överens; förmodligen främst pågrund av deras boende situation.
 
Vi får se vart dessa två kommer att sluta... Mouwahahaha.

Shorts och valborg

 
Hellööö Sweetlings!
Äntligen kan man gå runt i shorts utan att få snea blickar från folk! Som jag har längtat. Planerar att strosa runt i fina pastellshorts och Jeffrey Cambell skor så snart jag blir ledig (cuz det är ingen hit att gå runt i dem åtta timmar i sträck hehehhe).
 
Idag är det Valborg också! Vad ska ni hitta på? ^^

Par i jämtland

 
 
Hellööö Sweetlings!
Det togs många bilder på oss i Jämtland -- några var typiskt par-iga medan andra inte var det höhö. Aldrig har jag blivit fotograferad lika mycket som när vi hälsade på där uppe, i alla fall, haha!  ♥
 
Kolla isen på översta bilderna tho? Helt sinnessjukt hög och mycket is; den var säkert 6 meter hög. Hur galet?! Det var jäkligt häftigt att se!
RSS 2.0