En kväll i myskläder (och forever a mössa).

 
Hellööö Sweetlings!
Jag är tillbaka hos Emil igen! Vi pratade om att jag skulle sova här igår kväll. Extra manad blev jag då jag antagligen dragit hit en spindel frånmitt tillfälliga sovrum hemma igår. Man vet ju inte hur många ungar den hade såatteeh... Yeah! Övernattar hos lé boyfriend, som en chef.
 
Skönt att gå runt med mysiga kläder hela dagen -- bättre blir det när jag kommer hit, tar på mig en av Emils tröjor och strosar runt såhär resten av kvällen. Mössan är en extra bonus för jag ogillar mitt hår så extremt mycket just nu. ^^'
 
Det kommer att bli en mysig kväll, i alla fall. Och imorgon är det redan fredag! Jisses vad tiden går fort. HELG THO.♥ Har inga planer ännu, men vi får väl se om inte Emil och jag kan dra med dem andra på klättring...! :D Det hade varit kul att hitta på något kul tillsammans! Men vi får se hur det blir. ^^

Mysiga tröjor i höstkylan.

 
Hellööö Sweetlings!
För ett tag sedan köpte jag en mysig, stickad, svart tröja. Den förstördes dock i tvätten. Med tanke på hur mycket jag gillade den tröjan tyckte inte jag det var onödigt att köpa en ny -- denna gången i grått! Jag älskar dessa tröjor! De är antagligen det mysigaste man kan ha på sig under kyliga höstdagar.
 
199kr på Gina Tricot.

Så... många... färger! :D

 
 
Hellööö Sweetlings!
Jag har pratat tidigare om att jag vill skaffa mig en (eller flera!) peruker eftersom jag älskar att byta hårfärg men mitt riktiga hår inte riktigt klarar av pressen, hehehe.
 
Rosa är ju någonting jag har fastnat för så peruken längst till höger känns väldigt lockande -- men det gör de båda andra också, haha. På den HÄR hemsidan hittade jag perukerna!
 
Något annat jag gärna skulle vilja testa (som jag upptäckte på samma hemsida) är;
 
Dessa babies!
 
Jag älskar färger, om ni inte märkt det ännu; så jag hade älskat att gå lös med dessa pastellkritorna i mitt hår. ♥ Jag har dock ingen aning om det skulle funka på brunt hår...  ^^' Sen hade jag fått beslutsångest också, haha. Så...många... färger!  :D Vilken skulle man ha börjat med liksom?
 
Jag hade nog tagit en grön eller blå (eller båda) bara för jag aldrig har haft dem färgerna tidigare. :3
Vilken färg hade ni valt? 
 
RSS 2.0