Sims-spelande.

 
 
Hellööö Sweetlings! 
Emil är snäll och lånar ut sin dator till mig så att jag kan spela alla The sims 3 spelen! Inklusive det nya, In i Framtiden. Riktigt kul, faktiskt! 
 
Självklart har jag gjort Emil och mig själv i sims-version, haha. Det är nog detta jag kommer spendera min kväll med, mmpfhmm. En del av den i alla fall! 

En ny musikal av Team Starkid!

 
 
Hellööö Sweetlings!
Jag har tidigare tipsat om Starkid för alla Harry Potter fans därute, då de har gjort en Harry Potter musikal. Häromdagen kom de ut med en ny musikal som har all of the Disney referenser!
 
Som ni säkert vet vid det här laget är jag en riktig Disney tönt så detta var verkligen finfina nyheter för min del! Jag har inte hunnit se mycket ännu men jag ser fram emot att titta på hela. ♥

This overwhelming dread of feeling damned inside.

 
 
 
 
Hellööö Sweetlings!
Idag skänker jag en extra tanke åt The Vampire Chronicles -- inte för att något speciellt har hänt eller så; det var nog mer att jag insåg att jag inte har gett dem någon uppmärksamhet på senaste tiden.

Jag längtar efter fina Louis de Pointe du Lac, miserabla samt bittra Armand och själviska, sentimentala, underbara Lestat de Lioncourt! Det var ett bra tag sedan jag läste någon utav böckerna, faktiskt. Med tanke på hur mycket jag älskar dem är jag rätt överraskad över hur länge jag lyckats hålla mig borta!
 
När jag har någonstans att ställa mina böcker ska jag defenitivt plocka fram någon utav Chronicles böckerna och dyka ner i dem igen. ♥
 
RSS 2.0