en helg ensam med emil!! im gonna die1!! jk........ but srsly O.O

Jag blir rastlös när jag ska någonstans, är helt klar för det men det fortfarande är massor med tid kvar innan jag måste åka. Suck. Kan möjligtvis också vara en smula rastlös för att jag råkade dricka lite cola också. SOCKERKICK. Det är så gott tho, omg. ♥

Lisa, Tommy och Chrille åker upp till Jämtlands mörkaste skogar i helgen -- vilket betyder att Emil och jag får spendera helgen ensamma. Det kommer bli lite weird för vi brukar vanligtvis hänga allihopa åtminstone EN dag. Emil ska försöka få upp mig ur sängen imorgon så att vi kan åka till gymmet tillsammans. Det är ju dock inte meningen att jag ska träna ännu, såatteeh.. Jag får gå på ett löpband medan han tar i för kung och fosterland på alla de tyngre sakerna. Det ska bli skönt att komma iväg, tho. Jag har varit pepp på att börja träna GAAAAAAANSKA länge nu. Det suger att jag inte får göra det förrän jag gjort testerna, tho. Ahwell, jag tränar åtminstone inte kampsport utan lov. Hehehehehe.

Also;
GAAAAAAAAME OF THRONES, SCHAAAAAAAA LALALALALA.
Tredje säsongen kommer att bli grym, guys. Srsly. SÅ MYCKET ATT SE FRAM EMOT!!!! ♥

~Evve

vit gegga i mitt face och hår, mmphmmffhHade some ansiktsmask going on tidigare. Smetade självklart ut en massor i håret också. Good job.
Nu när ansiktet är rent tänkte jag försöka sova i alla fall. Katten tar dock upp halva sängen plus att jag kan ha råkat däcka tidigare idag såatteeh... Det här med att somna kommer säkerligen att gå åt helvete.

Godnatt tho.
Also; PÅ SÖNDAG KOMMER NYA GAME OF THRONES. JAG ÄR SÅ LÖJLIGT EXCITED.

~Evve

urghhhhh?

 
Började städa undan idag i mitt rum och hittade mitt schema över när jag skulle ta vilka mediciner när jag låg sjuk i körtelfeber. Det är löjligt skönt att i princip vara frisk. Jag väntar bara på att det ska bli officiellt. Snart är det dags att ta några prover. När resultaten på dem kommer får jag veta om jag lyckats sabba min mjälte eller inte.

Jag ser fram emot att allt det där ska vara avklarat. Jag vill kunna träna och festa igen! Haha.♥

~Evve
RSS 2.0