Frozen

Hellööö Sweetlings.
It's all about the Disney för mig; så obviously blir jag lite extra lycklig när Disney släpper trailers till nya filmer!
 
Att den här filmen kommer bli en av Disneys klassiska muikaler gör mig väldigt lycklig, får jag säga. Sen är jag lite besviken över att trailern bara visar side-kicksen och inte själva prinsessan, prinsen eller skurken. Man tar det man får, tho. Jag är i alla fall riktigt ivrig på den här filmen! Den kommer ut i november i år. ♥

Hoppas verkligen att den kan mäta sig med Tangled (...sedan hoppas jag också att Disney gör en handmålad film snart igen cuz... you know.. De är dem som har Disney-magin). Jag tror att den kommer att bli bra i alla fall!

Bio och helgen.

Hellööö Sweetlings!
Det har varit en busy helg med bio, mini fest och serietittande med Emil.Emil och jag såg The Bling Ring för några dagar sedan. Den var underhållande och Emma Watsons karaktär var faktiskt jäkligt kul; kanske mest för att det blir en sån konstig krock i huvudet när Hermione Granger plötsligt är amerikan och älskar The Hills.

Hur som helst var filmen helt okej -- ingenting jag hade köpt eller kollat på igen, kanske, men jag är glad att vi såg den!

 
I helgen Örådet + dess nya medlem Niklas Man of Steel tillsammans med Anden och Jonas. Personligen kunde jag levt utan att se den här filmen alls. Den kändes jääääättelång när man satt där. Den är full av action men det känns inte som om det leder någon vart i handlingen. Nej, jag tyckte inte om den.
 
Efter filmen åkte vi hem så jag kunde få hämta lite av mina grejer plus Elli. Därefter åkte Elli, Emil, Niklas och jag hem till Emil och Niklas. Det blev lite Jack Daniels blandat med Cola, lite snack och musik. Vi hade det bra, får jag säga! Dagen därpå slöade vi med American dad, pizza och nästan en tupplur i soffan innan jag fick köra hem med Elli och Emil.

Emil och jag spenderade gårkvällen med Game of Thrones och Shingeki no Kyojin. Mysigt hade vi det!

Nu måste jag göra mig i ordning. Snart ska jag åka in till stan för att hämta Anna! Vi ska titta på Merlin och tjocka oss med chips och cola. ♥

blonda lockar hurrdurrdurr.

  Hellööö Sweetlings!
Det var ett tag sedan jag senast fick sminka mig och fixa håret and stuff. Idag passade jag på när ett gäng och jag ska på bio!


Bestämde mig för lockigt hår och rött läppstift istället för lila (although i do love that lipstick! *.*). Lockigt hår har jag inte testat med mitt blonda hår så det var kul. Jag känner mig som en mindre elegant och en aaaaning äldre version av Claudia från Interview with the Vampire. Forever-töntig-tjej-93.

Nu måste jag slänga i mig nått att äta innan  vi ska åka iväg till stan. Hoppas Man of Steel är bra! Det har blivit mycket bio på senaste, haha. Jag får skriva vad jag tyckte om dem när jag hinner.

Tschüss!
RSS 2.0