Detta fick mig att skratta löjligt mycket.Hahahahaha, jag kan inte hantera alla skämt som dök upp i mitt huvud så snart jag såg det här på Tumblr.
Aj, aj, aj. I'm so funnääeyh :'D

~Evve

FrasseFrasse fick bli min model nyligen igen när jag återigen bestämde mig för att testa min kamera med honom som testobjekt. Han var inte särskilt road. Men fin blev han i alla fall. ♥

~Evve

Östra Sjukhuset

Helgen var intressant. I fredags var det meningen att några från Örådet skulle samlas hemma hos Lisa och mig. Det gick åt pipan när jag blev så sjuk att pappa blev tvungen att komma hem från jobbet och skjutsa mig till Östra Sjukhuset här i Göteborg. Vi fick vänta på vår tur i någon timma. När vi väl fick ett rum tog de några prover, ställde lite frågor och sedan försvann dem igen. Vi kom in till sjukhuset klockan ett på dagen men pappa fick inte åka hem förrän vid sju!

Jag blev inlagd för första gången i mitt liv, i alla fall. Pappa åkte hem för att hämta lite av mina grejer och plockade med sig mamma också. De kunde inte stanna länge. Strax innan de åkte iväg fick vi reda på att jag skulle behöva dela rum med en annan patient -- min största farhåga under sjukhustiden. Bara att blunda bland massa människor är obehagligt, tycker jag. Nu skulle jag behöva sova i samma rum som en främling. Det gick inge vidare bra. Kan också ha berott på att sjuksköterskor smög in i rummet ibland för att ta tester på antingen mig eller den andra patienten.

Två påsar dropp och några tabletter senare så mådde jag dock bättre än jag gjort på länge. Mina föräldrar plus Emil kom och hälsade på morgonen därpå. Det dröjde inte länge förrän sjuksköterskorna märkte att jag mådde bättre. De hämtade en doktor, han fick kolla på mig och tyckte att det var möjligt för mig att få åka hem igen.

Det blev inget besök från Örådet i fredags; men det gjorde inte mycket för vi samlades nästan allihopa på lördagen istället. ♥

Nu har Lisa och Emil lovat mig att när jag blir piggare ska vi gå på Universeum tillsammans allihopa. Jag är fortfarande ivrig på att äventyrsbada men av uppenbara skäl får vi vänta lite längre med det. Det kommer att bli kul i alla fall. Kanske, kaaaanske kan vi göra det i helgen. KAAAAAANSKE. Vi får väl se.

~Evve
RSS 2.0