stan.

Hellööö Sweetlings!
Emil och jag ska ut på stan alldeles snart.
 
 
Vi tänkte mest åka för att ha något att göra medan vi väntar på bio ikväll, haha. Tidsfördriv,  så att säga. Vi har bara kommit fram till att vi vill till Shock (hårfärgs spaning!) och sf bokhandeln än så länge. Mer än så lär det väl inte bli innan Emil tröttnar ;) 
 
Ahwell. Vi ska sticka nu! :3

Kvällen.

Hellööö Sweetlings!
Emil och jag har haft det mysigt med tacos. Vi kom precis tillbaka till lägenheten från stan; han och jag har precis hämtat ut biljetter inför morgondagens bio! Örådet minus Niklas ska gå på Pacific Rim.
 
Vi var även i stan så att jag kunde köpa godis från 4gott, hehehe. Vi hann precis innan de stängde!
 
Väl tillbaka i lägenheten tänkte jag sätta mig och spela Rollercoaster medan de andra gossarna tittar på någon serie. Jag har min cola zero, godis och Emil bredvid mig -- jag är supernöjd! Mihi.♥

Miley Cyrus VMA uppträdande.

Hellööö Sweetlings!
Det här med Miley Cyrus framträdande på VMA...
 
 
Det finns så många bilder/kommentarer/parodier på hennes framträdande vid det här laget. Inget är särskilt snällt vilket är ganska förståeligt med tanke på att det inte var ett bra uppträdande.
 
Sen igen tycker jag det är jäkligt märkligt att folk tycker att hon är trashy och allt var det kan vara när hon dansar som hon gör; men alla är så vana vid att bakgrundsdansare gör likadant i videos osv att de inte bryr sig om dem? Bara för att Miley Cyrus är känd blir det plötsligt världens största grej -- något jag också tycker är konstigt med tanke på att de flesta har sätt videon till We can't stop också men blir ändå överraskade över hennes dancemoves på scen...?
 
Nu säger inte jag att det är ett bra uppträdande; för det är det verkligen inte -- tycker bara att folk överreagerar just på det här med att hon twerkar sig igenom hela uppträdandet. Vad jag tycker är värre i sådana fall är att hon inte lyckades med att sjunga låten bra. Ingen av låtarna, actually.

Ah well, folk behöver väl någon att trycka ner på och hon gör sig själv till ett ganska enkelt offer, om man säger så. Förmodligen gör det inget för hennes del dock då hon får så mycket uppmärksamhet att ingen bryr sig om vem som fick vilka priser eller något annat som hände under galan. Good for her! ^^'
RSS 2.0