Dagen i bilder, bascially. hehehehe.

Minna och jag bestämde oss för att träffas idag ~

Ironiskt nog gick vi till Starbucks; där vi spenderade dyra pengar på snobbkaffe ^^'
Fick ett hjärta i min vanilj latte. :'D

När jag kom hem insåg jag att jag inte hade någon hemmanyckel
då pappa hade lånat min tidigare och aldrig lämnat tillbaka den. -.-

Grannens katt höll mig dock sällskap fram till dess att mamma kom hem.
Duktig kisse ~
 
~Evve
 
 
 

City of Bones av Cassandra Clare
Jag läste ut den här boken för ett ganska bra tag sedan nu; men jag har bara inte rktigt orkat skriva ner mina tankar om den, hehe.

Så; .... Jag har ingen aning om vad jag ska skriva, haha. Senast skrev jag att den var oh-so-cliché och så vidare. Jag håller fortfarande fast vid det på vissa punkter. Jag tycker inte om hur den är skriven, då den är väldigt riktat till ungdomar och som jag nämnt tidigare så är jag ingen young adult läsare.

Jag störde mig på att författaren inte var diskret med någonting. Hon hade varit lite klyftig och döpt "The Bad Guy" till Morgensteirn eller nått liknande i efternamn. Hon förstörde det med att låta honom prata om det i äkta; "Mitt efternamn betyder Morningstar. Och jag är ond! Geddit? :D" anda. Det störde mig faktiskt ganska mycket för, trots att skurken inte var sådär superspeciell eller liknande, så tycker jag ändå hon förstörde honom helt när han började prata om det. Det var så fånigt/wannabe. -.-

I övrigt måste jag ju erkänna att det fanns några twists som jag inte var helt beredd på. Även om jag hade himlat med ögonen åt boken och skämtat för mig själv om att han "antagligen är ****** ****" (<--spoilers) så blev jag en aning häpen när jag insåg att jag faktiskt hade rätt.

Hur som helst.

Jag är medveten om att serien består av två eller tre böcker till. Kommer jag att läsa dem? Mje. Det är en hyfsat populär serie så jag vet att folk uppskattar böckerna och de anses vara bra av allmänheten, men personligen så lägger jag nog den här serien på hyllan ett tag och prioriterar böcker jag vet att jag kommer tycka om i första hand.

~Evve
RSS 2.0