The reefLisa, Tommy och jag såg The Reef för ett tag sedan. Jag älskar hajfilmer för de är vanligtvis så himla fåniga. Den här filmen, though, var faktiskt jäkligt obehaglig.
Den handlar om ett gäng ungdomar i Australien som åker ut med sin segelbåt. Båten slår emot ett rev och kollapsar. Så de har att välja på att, antingen stanna på den uppochned vända båten och hoppas på att någon kommer förbi och räddar dem, eller också simma de 2 milen som skiljer dem från land.

Spännande som fan, var den också. I andra hajfilmer brukar jag vara lite likgiltig med vem som blir uppäten (ganska hemskt, eh?) men i den här vill man verkligen att de ska överleva.

Kan ju lägga till att den blir ännu lite äckligare när man tänker på att den är baserad på en verklig händelse. Plus att de använde sig av riktiga hajar när de spelade in. Heja!
Jag gillar den, i alla fall. Den är bra. För att vara en hajfilm.

~EvveLESTAT the musical


Sång till ClaudiaHar nämnt den här musikalen tidigare i något inlägg, tror jag. Men det är först NU som jag har hittat musik från den. Jag är så lycklig. ♥
Hade ingen aning om att Elton John hade gjort musiken till den här musikalen, though. Haha, blev så chockad! Men han är duktig. Musiken är så BRA. Och beskriver storyn så bra. Helt sinnessjukt.

~Evve

uppgraderingVi uppgraderar oss i Ninjutsun samma dag som Elli fyller 20. xD ♥ Den 8 juni.
Det är fett snart! Två dagar efter vi kommer hem från Berlin också. 

Haha, när jag fick reda på att uppgraderingen är så snart så vill jag bara träna hela tiden. Mitt minne vill inte vara med när det gäller att memorisera japanska. Så namn på kast/övriga tekniker är LITE svåra att minnas. Jag antar att vi kommer behöva att komma ihåg några namn i alla fall. De lär bara kasta ut sig ett namn på kast eller whatever, och sen ska vi göra det.

JAG ÄR NERVÖS.
Ahwell. Det kommer säkert att bli bra. Det är, trots allt, typ fyra träningar kvar tills själva graderingen.
Vi får helt enkelt be dem att gå igenom allting 400 gånger med oss. Haha. ♥

Ser fram emot det, though!
Vill ha mitt första bälte i ninjutsu. Hehehehehehe. Det kommer att bli awesome.

~Evve
RSS 2.0