Slagits av inspiration (och en ninja)

Jag börjar redan leta efter sätt att spendera min kommande lön på; inte okej!
Haha, den kommer att försvinna direkt. Jag är helt inne på att köpa en Ipad. Lol.

För övrigt så har jag världens blåmärke på underarmen från gårdagens privatträning.
Haha, det var lite av en olyckshändelse att jag fick ännu en träning ensam med en kille med svart bälte. Det äger, visserligen, men det var inte riktigt med mening. I vilket fall som helst så var träningen lite udda på ett annat sätt; folk skulle ha ett läger där i helgen, så det var massor med ryssar där och kollade på! Det var ganska pinsamt xD

Åh, och på jobbet i går så stod jag och gjorde vad jag skulle. Helt inne i mitt element, liksom, och helt plötsligt så slås jag av inspiration till en bok! Helt amazing. Haha, har kommit på 3 större händelser i boken, x antal "större" konversationer och fyra stycken karaktärer - bakgrundshistorier och allt. Planerar att börja skriva på den någon gång inom snar framtid. Får se om jag ger upp eller orkar ta mig igenom hela! x'D

~Evve

The mummy - Anne RiceTitel: The Mummy or Ramses the damned
Författare: Anne Rice

Läste ut The Mummy för några dagar sedan. Har dock glömt bort att skriva vad jag tyckte om den, typiskt mig. Det går utan att säga, ändå, i guess. Men jag tyckte om den, givetvis. Anne Rice är en sån duktig författarinna, och hennes specialitet verkar ligga hos varelser med evigt liv. Srsly, hon är väldigt bra på att skriva om det.

Det står kommentarer om vad tidningar och så vidare, tycket om boken på de första sidorna. Någon kommenterade med att The mummy är bättre än Vampire Chronicles, vilket jag inte håller med om. Haha, tycker det är lustigt att de jämför en bok med 13 andra.

Men tyckte om karaktärerna i den här boken. Vanligtvis så har jag något emot kvinnliga karaktärer i böcker (de brukar vanligtvis vara så tråkiga och mesiga) men jag gillar Julie i den här boken. Hon är visserligen ganska mesig ibland, men äsch. Kvinnor från 1900-talet skulle väl vara sådana, antar jag.

Inte en bok för alla, though. Den är ganska erotisk, som det står på framsidan. Haha, men det är väl alla hennes böcker egentligen.

HUR SOM HELST; The Mummy - bra bok. Önskar att hon kunde tänka sig att skriva en uppföljare; men det lär aldrig hända. Ack och ve.

~Evve

tungpiercingPiercade min tunga igår. Elli var med mig, och tur var väl det, för annars kanske jag hade svimmat xD Haha, nej, kanske inte riktigt, men NÄSTAN.

Piercade mig hos Ed. Han var jättetrevlig och duktig.
Litade verkligen på honom och sådär, så det var inte en såå hemsk upplevelse som jag hade räknat med.

Nu sitter jag i alla fall här och har lite svårt att äta/prata och allt vad de kan vara.
Ovanpå det ska jag iväg och snacka med en lärare snart. Det lär ju gå kalas!

Först måste jag dock få i mig frukost. På något sätt.

~Evve
RSS 2.0