The Choice - Nicholas SparksTitel: The Choice
Författare: Nicholas Sparks

"Travis Parker is a happy man with wonderful friends, great occupation and an envious life. He thinks his life is already full of joy and happiness. Then Gabby Holland moves in the house next door. And what blooms is an emotional and inspiring love story. It is a story about overcoming barriers to be with loved ones. It is about love, trust, strength, and the choices we can make to show them."

Jag läste nyligen ut The Choice. Jag är inte övedrivet imponerad, men den höll mig intresserad av innehållet boken ut. Jag ville veta vad som skulle hända och karaktärerna var enkla att tycka om. Å andra sidan så kändes inte handlingen särskilt unik - inte ens när "twisten" dök upp. Nicholas Sparks är känd för sina tragiska love-storys men den här kändes inte fullt lika tragisk som Dear John, A Walk to Remember eller The Notebook (kan ju påpeka att jag inte läst några av dessa böcker - endast sett filmerna, men jag antar att de är pretty much the same).

Jag gillade den, i vilket fall som helst.
Den är underhållande, fick mig att le på sina ställen och känna mig lite nere på andra. Men mer än så var det väl inte.

Nicholas Sparks är, i vilket fall som helst, en duktig författare. Det finns inga tvivel om det.
Men helt fantastisk är han inte. Än så länge. Jag ska röra mig vidare till andra av hans verk! Nästa blir nog The Last Song (också gjord till film med Miley Cyrus i huvudrollen). Vad jag tycker om den boken återstår att se!

~Evve


The moonlit wings reflect the stars, that guide me towards salvationIdag är en sån där dag där jag endast lär sitta inomhus. Haha, det regnar i Göteborg. Så typiskt.
Fast det är inte helt fel ändå. Jag ska gå upp till mitt rum så att jag kan fortsätta skriva på min "bok". Lol, jag har äntligen kommit igång med den nu (ignorera att jag antagligen lär skriva om den x antal gånger också).

Satt och skrev igår med katten inne på mitt rum. Alla mina familjemedlemmar kom in och störde för att de absolut var tvunga att pussa på honom. Vilket öde. x)Dagens låt

~Evve

Stockholm!

Komma fram till Stockholm, träffa Lovisa, se äkta rekvisita från HP filmer, promenera längst Drottninggatan&gamle stan, SF bokhandeln, sitta i solen och chilla, prata, prata, prata, äta, åka hem, flumm, sova, vakna, spendera heldag på Gröna Lund, komma hem igen, göra middag, äta middag halv ett på natten, sova, vakna se allra första HP filmen, komma fram till att vi ville ha godis, ta moppen i strålande soligt väder till närmsta ICA, handla, hem igen, se Hemligheternas kammare, middag, iväg till bion, vänta spänt till första delen, se hela, vänta en timma, sedan börjar nästa, film blir presenterad av Galet-charmig-kille-som-också-dubbade-Dean-Thomas-i-allra-första-HP-filmen, killen berättar att vi är först i världen som ska se DH part 2, filmen börjar, gråta, gråta, småskratt, gråt, gråt, gråt, filmen slutar, vi går hem till Lovisa, snacka om filmen hela vägen, sova, vakna, städa, åka hem.

Väldigt kortfattat om Stockholm.
Haha, det var helt amazing dagar. Jättemysigt på Gröna Lund, och Deathly Hallows var givetvis helt amazing.
Jag vill inte skriva för mycket om den med tanke på att det lär spoila folk som eventuellt pallar att läsa. Men kan ju kommentera att det, i mina ögon, är bland den bästa HP filmen. Den var ganska trogen till boken, och det som inte var så likt var ändå acceptabelt och bra.

VARNING; Ta med näsdukar! xD
Lol, den är helt otroligt sorglig (enligt mig).
Jag satt och grät som en jäkla Hufflepuffare (xD♥) hela tiden. Siriusly (xD♥)

~Evve
RSS 2.0