The Mortal Instruments


"Clary Fray is seeing vampires in Brooklyn (Haah! Vampire in Brooklyn! Helt okej vampyrfilm) and werewolves in Manhattan. Irresistibly drawn towards a group of sexy demon hunters, Clary encounters the dark side of New York City - and the dangers of forbidden love. "


Det var ett tag sedan jag skrev något om böcker, skam över mig. Jag har inhandlat en ny bok, i vilket fall som helst, vid namn City of Bones. Det är den första boken i ungdomsserien The Mortal Instruments.

Jag läser i stort sätt aldrig böcker från ungdomsavdelningen. Det beror på att böckerna där oftast är fyllda med clichéer jag snubblat över alldeles för många gånger. Meeen jag bestämde mig för att göra ett undantag denna gången.

Framsidan lockade mig mest; tills dess att jag såg att serien har blivit rekommenderad av ingen annan än Stephenie Meyer. Det var efter många om och men som jag tillslut beslutade mig för att köpa den i vilket fall som helst. TROTS att hon tipsade om den. Och att den kommer att innehålla vampyrer. Det gör mig lite nervös. Vi alla vet ju hennes syn på vampyrer. Hoppas bara att Cassandra Clare har en bättre uppfattning om dem.

I vilket fall som helst så har jag inte kommit så vidare långt i den ännu. Den verkar helt okej, dock. Jag får lite The Hunger Games samt Buffy-vibbar från den än så länge. Vi får väl se hur det går med det här!

Jag tror att den kan vara helt okej.


~Evve
RSS 2.0